Pohjolan Kelkkareittikartta

Tuotekoodi: 010-121212-00

Saatavuus: Varastossa

119,00 € Sis alv.

Kuvaus

Kelkkareittikartta tekee kelkkailusta hauskempaa ja samalla on vaikeampi eksyä. GPS-laitteessa pitää olla karttatoiminto, koska nämä eivät ole jälkiä tai reittejä, vaan oikea kartta joka ladataan GPS-laitteeseen.


Käy kaikkiin myynnissä oleviin Garmin malleihin. (Pois lukien venelaitteet)


Kartat valmiiksi muistikortille asennettunaPohjoismaiden kelkkareittikartasto ja Suomen maastokartta.


Mahdollista tilata samalla Ruotsin ja Norjan maastokartta samalle muistikortille.

Pohjolan Kelkkareittikartta

Tuplaklikkaa kuvaa nähdäksesi se kokonaan

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

  • kelkkakartta +MML maastokartta
  • k
  • k
  • kelkkakartta +MML maastokartta
  • Zumo 595 Lynx tarvikekotelon kannessa
  • GPSMAP 276Cx Lynx tarvikekotelon kannessa
  • Kelkkakartta+ Ruotsin maastokarttaa
  • Kelkkakartta+ Ruotsin maastokarttaa

* Vaaditut tiedot

119,00 € Sis alv.

Yksityiskohdat

Kelkkareittikartta tekee kelkkailusta hauskempaa ja samalla on vaikeampi eksyä. GPS-laitteessa pitää olla karttatoiminto, koska nämä eivät ole jälkiä tai reittejä, vaan oikea kartta joka ladataan GPS-laitteeseen.

Kelkkareittikarttaa voidaan käyttää läpinäkyvänä karttana yhdessä mm. seuraavien karttojen kanssa: Friluftskartan©, Friluftskartan PRO©, Friluftskartan PRO V2© sekä TOPO Finland Pro kanssa. Kelkkareittikartta on testattu että se myös toimii Norjalaisten ja Suomalaisten TOPO-karttojen kanssa sekä myös muiden karttojen kanssa kuten esim. City Select, City Navigator, Bluechart ja Metroguide. Tämä tarkoittaa että voidaan hyötyä TOPO-karttojen yksityiskohdista ja samanaikaisesti nähdä, kelkkareitit / tulipaikat / yms. Tämä vaatii toki että olet hankkinut myös nämä kartat käyttöösi. Kun olet menossa jonnekin, tarvitset vain valita kohteen ja sitten GPS-laite laskee reitin ja näyttää ehdotetun reitin näytöllä. Kun sitten tulet risteykseen näet näytöllä minne sinun tulee kääntyä. Näytöllä on myös tieto jäljellä olevasta matkasta reittiä pitkin sekä arvio jäljellä olevasta matka-ajasta laskettuna toteutuneella keskinopeudella.

Kelkkareittikartan peittoalue ulottuu pohjoisesta Barentsin mereltä Norjan pohjoispuolella etelään Fagersta/Avestan alueelle. Suomen reitit ovat myös mukana, mutta eivät ole tällä hetkellä vielä täydellisiä. Pohjois-Norjan reitit ovat myös osittain mukana, samoin kuin Huippuvuorten reitit, niille jotka uskaltavat jääkarhujen sekaan.

Kartat päivitetään jatkuvasti uusilla reiteillä, tulipaikoilla, tankkauspaikoilla, jne. Ruotsin rajoitusalueet, kansallispuistot, yms. ovat nyt myös kartalla. Lisää rajoitusalueita tulee sitä mukaan kuin saan tietoa alueista.

Tällä hetkellä kartassa on yhteensä yli 85000 km reittejä. Sieltä löytyy kaupunkeja, kyliä, järviä, vesistöjä, teitä, metsäautoteitä, rautateitä, tuntureita, saaria jne. Kartalta löytyy myös tulipaikkoja, kotia ja autiotupia. Tankkauspaikat löytyvät sieltä myös. Näitä paikkoja voidaan myös hakea GPS-laitteesta.

Mapsource-ohjelman zoomauksen kautta voi nähdä yksityiskohtaisemmin alueet, eli kodat ja tulipaikat, huoltoasemat jne. näkyvät.

Lisätietoa kartasta löydät täältä. http://kartman.se/index-fi.htm

Huom.

 

Yhteensopivuus, kaikki Garmin käsikoneet, autolaitteet. Suosittelemme  Montana, Zumo, GPSMAP sarjaa.

Jos haluat kartan omaan laitteeseesi, tarvitsemme Unit ID:n joka on 10-numeroinen sarjanumero, laitteen valikosta. Toimitamme kartan muistikortille valmiiksi asennettuna. Karttalisenssi on laitekohtainen.                                                                                                                              Lisää sarjanumero lisätiedot kenttään, tilauksen edetessä, tai kysymme sen tilauksen jälkeen.

Montana sarjasta koodi löytyy valikosta: Asetukset-tietoja laitteesta- laitetunnus ID: 10 numeroinen koodi

 

Nyt uusina karttoina myös Ruotsin ja Norjan maastokartat asennettuna kelkkakartan kanssa samaan muistikorttiin.

 

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista

Garmin Montana 610

Garmin Montana 610

Normaalihinta: 579,00 €

Erikoishinta: 499,00 €

       

Lisätiedot

Toimitusaika 2-5 vrk