PetSafe Super pihavahti

Tuotekoodi: PRF-3004XW

Saatavuus: Varastossa

219,00 € Sis alv.
TAI

Kuvaus

Isommille koirille (40kg ja yli) tarkoitettu näkymätön aitaus.

PetSafe Super pihavahti

Tuplaklikkaa kuvaa nähdäksesi se kokonaan

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

Yksityiskohdat

Hän voi olla itsepäinen, mutta se ei tarkoita, ettei häntä voisi pitää turvallisesti vapaana omalla pihallaan. Tämä tuote auttaa hallitsemaan voimakastahtoista koiraasi.
Järjestelmä koostuu radiolähettimeen liitetystä rajoittavasta johdosta sekä koiralle tulevasta pannasta jossa vastaanotin.
Koiralle sallittu liikkuma-alue rajataan rajausjohdolla. Ulkoisen rajan lisäksi voidaan rajata myös alueella sijaitsevat kukkapenkit, pensaat, vesi altaat tai muut alueet, joihin koiran ei haluta päästä.
Rajoitusjohto upotetaan muutaman sentin syvyyteen maahan tai kiinnitetään olemassa olevaan aitaan. Johto muodostaa suljetun virtapiirin ja sen päädyt kytketään radiolähettimeen, joka aiheuttaa johdon ympärille pientehoisen matalataajuisen radiosignaalin.
PetSafe- näkymätön aita käy kotipihalle, mökille tai mummolaan. Koirasi voi siis vapaasti liikkua ulkona, mutta pysyy "näkymättömällä aidalla" rajaamasi alueen sisäpuolella. Peruspaketilla aitaat jopa 1400m2 alueen. Lisäaitausta saatavissa 150 m erissä.

Lisätiedot

Toimitusaika 2-5 vrk