Garmin dēzl™ 770LMT, Eurooppa

Toimitusaika: Tilaustuote 5-8 vrk

Tuotekoodi: 010-01343-11

Normaalihinta: 499,00 €

Erikoishinta: 469,00 €

TAI

Kuvaus

Näet enemmän, kuulet paremmin


dēzl 770LMT näyttää opastuksen 7,0-tuumaisessa lasinäytössä, jonka näet helposti koko hytissä. Selkeät yksityiskohtaiset ääniohjeet kuuluvat erinomaisesti erittäin kovaäänisistä, parannetuista kaiuttimista taustahälystä huolimatta.


Garmin Real Directions™ -ääniohjeet opastavat kuin vierellä oleva ystävä maamerkkien, rakennusten ja liikennevalojen avulla eivätkä heikosti näkyvien tai puuttuvien tienviittojen avulla.


Tukee  langatonta peruutuskameraa BC 30, laitteessa video sisääntulo langallisille kameroille.


Hirvialue varoitukset toimii tässä mallissa

Garmin dēzl™ 770LMT, Eurooppa

Tuplaklikkaa kuvaa nähdäksesi se kokonaan

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

Yksityiskohdat

Näet enemmän, kuulet paremmin

dēzl 770LMT näyttää opastuksen 7,0-tuumaisessa lasinäytössä, jonka näet helposti koko hytissä. Selkeät yksityiskohtaiset ääniohjeet kuuluvat erinomaisesti erittäin kovaäänisistä, parannetuista kaiuttimista taustahälystä huolimatta.

Garmin Real Directions™ -ääniohjeet opastavat kuin vierellä oleva ystävä maamerkkien, rakennusten ja liikennevalojen avulla eivätkä heikosti näkyvien tai puuttuvien tienviittojen avulla.

Mukautettu reititys kuorma-autoille

dēzl 770LMT sisältää yksityiskohtaiset Euroopan kartat, jotka sisältävät myös kuorma-autojen rajoitukset, kuten siltojen korkeudet, jyrkät mutkat ja painorajoitukset, ja keskeiset tiedot suurimmilta teiltä ja moottoriteiltä. Määritä vain autoprofiilin tiedot (mukautettavissa korkeuden, painon, pituuden, leveyden ja vaarallisten materiaalien mukaan), ja voit etsiä kuorma-autosi koon ja painon mukaisia reittejä³.

Yksinkertaisessa kuorma-autoprofiilissa voit muuttaa perävaunun kokoa helposti yhdellä painikkeella. Kiinteällä matkasuunnittelutoiminnolla voit luoda useiden pysähdysten reittejä ja suunnitella ja tallentaa tulevia matkoja.

Helppokäyttöisellä reitin muodostamistoiminnolla voit muuttaa reittiä helposti ja sisällyttää siihen esimerkiksi haluamiasi teitä tai kaupunkeja koskettamalla näyttöä.

Maksuton elinikäinen liikenneruuhkien välttämistoiminto

dēzl 770LMT -laitteessa on Garmin Traffic, jonka avulla olet enemmän liikkeellä. Garmin Traffic -ominaisuuden ansiosta ajokartta on aina näytössä. Liikennehälytykset näkyvät karttasi vieressä. Garmin Traffic antaa tilanteesta tietoja, esimerkiksi kuinka monen minuutin viive on odotettavissa, ja onko mahdollisia kiertoteitä. Se voi myös ilmoittaa, kuljetko nopeinta reittiä. Elinikäinen liikennepalvelu² oikeuttaa dēzl 770LMT-laitteen vastaanottamaan maksuttomia liikennetietoja koko käyttöikänsä ajan ilman mainoksia ja tilausmaksuja. Garmin Traffic -tiedot toimitetaan suoraan dēzl-laitteeseen – et tarvitse älypuhelinta.

Bluetooth®-yhteensopiva

Voit soittaa handsfree-puheluita yhdistämällä Bluetooth-yhteensopivan laitteen4, kuten älypuhelimen, dēzl 770LMT -laitteeseen ja käyttämällä sen sisäänrakennettua mikrofonia ja kaiutinta. dēzl 770LMT-laitteen voi myös pariliittää Bluetooth-yhteensopivaan kuulokkeeseen (myydään erikseen), minkä jälkeen voit soittaa ja vastaanottaa puheluita, myös neuvottelupuheluita.

Kuorma-autojen kohdepisteet ja palvelut

Tarvitsetko ohjeita paikkojen etsimiseen? Etsi ammattilaiskuljettajien hyviksi luokittelemia kohdepisteitä, kuten rekkaparkkeja, punnitusasemia, pysäköintipaikkoja, majapaikkoja ja Wi-Fi®-verkkoja.

Äänellä hallinta

dēzl 770LMT sisältää ääniohjatun navigointitoiminnon. dēzl reagoi, kun puhut sille.

Navigoi monimutkaisissa risteyksissä vaivattomasti

dēzl 770LMT sisältää aktiivisen kaistavahdin. Aktiivinen kaistavahti osoittaa oikean kaistan ääniopasteilla ja kirkasvärisillä nuolilla. photoReal-risteysnäkymässä liittymät näkyvät todenmukaisesti: värillisinä ja yksityiskohtaisina. BirdsEye-risteysnäkymässä risteykset näkyvät yksityiskohtaisesti ylhäältäpäin.

Smartphone Link -yhteensopiva

Smartphone Link on maksuton mobiilisovellus, joka yhdistää dēzl 770LMT -laitteen iPhone®- tai Android™-älypuhelimeen. Pariliitetty dēzl voi käyttää puhelimen datasopimusta5 tiedonjakoon.

Smartphone Linkin avulla voit käyttää Garminin reaaliaikaisten palveluiden6 käteviä ajantasaisia tietoja, kuten sääpalvelua, josta on saatavilla sekä maksuton että maksullinen versio. Sovelluksessa voit ostaa Premium-sisältöä, kuten sää-, liikenne- tai valvontakameratietoja.

Yhteensopiva langattoman peruutuskameran kanssa

Näet taaksesi peruuttaessasi lisäämällä Garmin-peruutuskameran (myydään erikseen). dēzl 770LMT on yhteensopiva langattomien BC 30 -peruutuskameroiden kanssa. Pariliitetty dēzl 770LMT näyttää lähetetyn materiaalin näytössään. Kytkemällä laitteen pysyvään virtalähteeseen voit vaihtaa kamera- ja navigointitilan välillä helposti. Ammattilaisasennusta suositellaan.

Edessä olevat

Edessä olevat -toiminnolla voit etsiä helposti paikkoja poistumatta kartasta. Edessä olevat -ominaisuus ilmoittaa ajaessasi jatkuvasti lähellä olevista palveluista, kuten ravintoloista, huoltoasemista ja pikapankeista. Mikä parasta, Edessä olevat -ominaisuus on mukautettava, joten tiedät aina reitin varrella olevien suosikkimääränpäidesi sijainnin.

Enemmän tietoja tiestä

dēzl 770LMT ilmoittaa edessäpäin olevan tien ajo-olosuhteista ja rajoituksista, kuten jyrkistä mutkista, siltojen korkeuksista, painorajoituksista, tuulisista alueista sekä perävaunuja ja vaarallisia materiaaleja koskevista kielloista. Lasku- ja nousuvaroitusten ansiosta voit valmistautua vaihteiden käyttöön. Kuorma-autojen nopeusrajoitukset näkyvät, jos ne poikkeavat muiden autojen nopeusrajoituksista. dēzl 770LMT näyttää kilometripylväiden tiedot. Laitteen kellonaika vaihtuu automaattisesti aikavyöhykkeiden mukaan ja näyttää auringon nousu- ja laskuajat. Lisäksi dēzl 770LMT ilmoittaa osavaltioiden ja maiden rajoista ja arvioi saapumisajan.

Huoltohistorialoki

dēzl 770LMT sisältää huoltohistorialokin, johon voi kirjata tehtyjen huoltotoimien päiväykset ja tyypit. Voit seurata kätevästi esimerkiksi renkaiden matkamääriä, rengaspaineita, öljynvaihtoja ja renkaiden vaihtoja.

Sisältää elinikäiset karttapäivitykset

dēzl 770LMT -laitteeseen on ladattu valmiiksi Euroopan yksityiskohtaiset kartat. Maksuttomien elinikäisten¹ karttapäivitysten ansiosta reittisi sisältävät ajantasaisimmat kartat, kohdepisteet sekä navigointitiedot. Uudet kartat ovat ladattavissa GPS-laitteen koko käyttöiän ajan maksutta.

Kohdepistetietokantamme sisältää nyt lisää hakutietoja Foursquaresta®. Foursquare lisää miljoonia uusia ja suosittuja ravintoloita, kauppoja, palveluja ja muita paikkoja.

Fyysiset tiedot ja suorituskyky

Akku ladattava litiumioni
Näytön tarkkuus, L x K 800 x 480 kuvapistettä
Tuotteen mitat, L x K x S 19,81 x 12,11 x 2,55 cm
Herkkä vastaanotin yes
Akunkesto enintään 1 tunti
Vesitiivis no
Näytön koko, L x K 15,3 x 8,5 cm, lävistäjä 17,6 cm
Näytön tyyppi monta kosketusta, kapasitiivinen; WVGA-väri-TFT, valkoinen taustavalo
Paino 438,0 g

Kartat ja navigointi

Esiladatut katukartat yes
Reittipisteet/suosikit/sijainnit 1 000
Yhteensopiva muistikorttien kanssa microSD™-kortti (lisävaruste)
Sisäinen muisti sisäinen kiinteä

Ominaisuudet

Nopeusrajoitusnäyttö (näyttää nopeusrajoituksen Yhdysvaltain ja Euroopan useimmilla suurimmilla teillä) yes
Elinikäiset liikennetiedotteet (vastaanota liikennetiedotteita) yes
Kaistavahti (ohjaa automaattisesti oikealle kaistalle) yes
nüMaps Guarantee (ilmainen karttapäivitys uuteen laitteeseen) kyllä
3D-näkymä rakennuksista (näyttää rakennukset kolmiulotteisina) no
Liittymäpalvelut (ilmoittaa sinulle tulevat palvelut valtatien läheltä) yes
Liittymänäkymä (näyttää katukyltit liittymistä) yes
MP3-soitin no
XM®-yhteensopiva Yhdysvalloissa no
Kuulokeliitäntä/äänilähtöportti yes
Langaton Bluetooth®-tekniikka yes
Ääniaktivoitava navigointi (laitetta voi käyttää puhekomennoilla) yes
Tiettyjen kohteiden välttäminen reitillä (reitti, jolla ei ole moottoriteitä, tiemaksukoppeja jne.) yes
Yhteensopiva FM-liikennetietojen kanssa yes
Mukautetut kohdepisteet (mahdollisuus lisätä uusia kohdepisteitä) yes
Includes lifetime map updates yes
Lisätoiminnot
  • Foursquare
  • Smartphone Link
  • Yksinkertainen kuorma-autoprofiili
  • TruckDown-kohdepisteet
  • Muodosta reitti helposti
  • Liittymäpalvelut (kuten levähdysalueet sekä ruoka- ja majapaikat)
  • Mukautettava päävalikko
  • Ulkoinen videotulo peruutuskameroille

Takuu 24kk

Lisätiedot

Toimitusaika 2-5 vrk