Yepzon GPS-paikannuslaite

Tuotekoodi: 6430056300016

Saatavuus: Varastossa

Normaalihinta: 109,00 €

Erikoishinta: 99,00 €

TAI

Kuvaus

Yepzonilta uskomattoman helppokäyttöinen paikannuslaite erityisesti henkilöpaikannukseen. Pienikokoista paikanninta (8 cm, 46 g) hallitaan älypuhelimella, eikä sitä voi kytkeä pois päältä. Yepzon-paikannin sopii lapsiperheille, senioreille tai vaikkapa veneilijöille tai ajoneuvoihin.

Yepzon GPS-paikannuslaite

Tuplaklikkaa kuvaa nähdäksesi se kokonaan

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

Yksityiskohdat

Vedenkestävän Yepzonin avulla voit paikantaa ihmisiä, lemmikkejä ja omaisuutta. Helppokäyttöinen mobiilisovellus, pitkä akunkesto ja aukoton tietoturva varmistavat, että elämäsi tärkeimmät asiat pysyvät aina tallessa.

Laitteessa ei ole painikkeita, eikä sitä voi kytkeä pois päältä. Voit aloittaa paikannuksen heti poistamalla laitteen myyntipakkauksesta ja parittamalla sen puhelimesi kanssa. Tunnuksia tai kirjautumista laitteeseen ei erikseen tarvita. Paikannuslaitteen akku kestää viikosta jopa kuukausiin käyttömäärästä riippuen. Voit paikantaa viereisestä huoneesta aina maailman toiselle puolelle asti.

Hintaan kuuluu 6 kk tai 30 Mb:n käyttömaksu, jonka jälkeen hinta on 3,95 €/kk. Toimii ilman lisämaksuja EU:ssa, Venäjällä ja USA:ssa

Lisätiedot

Toimitusaika 2-5 vrk