Luna-paikantava henkilöturvahälytin

Tuotekoodi: luna-1223

Saatavuus: Varastossa

69,00 € Sis alv.
TAI

Kuvaus

Luna-paikantava henkilöturvahälytin muodostaa henkilökohtaisen turvaratkaisun yksintyöskentelijälle tai kaikille aktiivisen perheen jäsenille elämän eri tilanteisiin. 

Luna-paikantava henkilöturvahälytin

Tuplaklikkaa kuvaa nähdäksesi se kokonaan

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

Yksityiskohdat

 

GPS-paikantavan ja puheyhteydellisen henkilökohtaisen turvaratkaisun hankinta lisäturvaksi on nyt saatavilla kaikille sopivaan edulliseen hintaan. Ja mikä parasta – ilman kk-maksuja käytöstä tai hälytinlaiteliittymistä.

Luna sopii kaikille Android-puhelinta käyttäville ja se liitetään matkapuhelimesi kanssa Bluetooth-yhteydellä toimivaksi hälytinratkaisuksi. Luna hälyttimen ja LunaSafe taustajärjestelmän avulla voit nopeasti ja huomaamatta hälyttää nappia painamalla valitsemillesi vastaanottajille. Tällöin vastaanottaja saa sijantikoordinaattisi karttalinkkinä, hälytysviestin sekä hälytyspuhelun tai näiden halutun yhdistelmän. Vastaanottajia voi olla useampia. Hälytysviestiä ja hälytystapaa (esim. äänetön) voidaan muokata. Hälytin voi olla ranteessa, klipsissä tai vaikkapa laukun vetoketjun päässä tai riipuksena kaulassa.

Niinpä Luna Henkilöturvahälytin sopii hyvin monenlaiseen käyttöön ja kaikkialle sinne, missä kontakti toiseen voi olla nopeasti tarpeen.

Katso lisää videostamme.

Lisätiedot

Toimitusaika 2-5 vrk