Mobi-I 350 -ajoneuvotallennin

Tuotekoodi: Mobi-I 350

Saatavuus: Varastossa

Normaalihinta: 220,00 €

Erikoishinta: 169,00 €

TAI

Kuvaus

Helppokäyttöinen Mobi-I 350 -ajoneuvotallennin tarjoaa mahdollisuuden tallentaa ajoneuvon ympärillä tapahtuvaa liikettä. Se antaa hyvät mahdollisuudet todellisten tapahtumien tulkintaan kolari- ja onnettomuustilanteissa.

Mobi-I 350 -ajoneuvotallennin

Tuplaklikkaa kuvaa nähdäksesi se kokonaan

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

Yksityiskohdat

Mobi-I 350 -ajoneuvotallennin
– jatkuva kameravalvonta ajoneuvon eteenHelppokäyttöinen Mobi-I 350 -ajoneuvotallennin tarjoaa mahdollisuuden tallentaa ajoneuvon ympärillä tapahtuvaa liikettä. Se antaa hyvät mahdollisuudet todellisten tapahtumien tulkintaan kolari- ja onnettomuustilanteissa.

Jatkuva kameravalvonta tallentuu SD-muistikortille, josta kuvaa voidaan katsoa tietokoneissa tai muissa näytöissä. Tallenne on mp4-tiedostomuodossa ja siinä näkyy videokuvaa tilanteesta, törmäyskohta kolmiulotteisessa koordinaatistossa, hetkellinen ajonopeus sekä sijainti kartalla. Valittavissa on myös sisätilan äänien tallennus. Reaaliaikainen videon katselu ja välitön toisto (A/V out -liitin) on mahdollista toisella monitorilla, kuten navigaattorin näytöllä.

Jos laitteelle kytketään jatkuva virransyöttö, niin sen liiketunnistin rekisteröi tapahtumat esim. toisen auton kolhaistessa parkkipaikalla. Pysäköintitilassa liiketunnistin on herkempi kuin ajotilanteessa ja se tallentaa esimerkiksi toisen ajoneuvon aiheuttaman kolhaisun. Normaalin ja pysäköintitilan päällekytkentä on automaattinen. Pysäköintitilassa tapahtuva tallennus vaatii kiinteän virransyötön.

Mobi-I 350 -ajoneuvotallennin on helppokäyttöinen ja siinä on suomenkielinen ääniopastus. Laite on pienikokoinen ja heti toimintavalmiina. Siinä on erillinen GPS-antenni sijaintitiedon ja ajonopeuden tallennusta varten.

Toimitus sisältää vakiona 4 GB SD-muistikortin, asennusvarusteet ja virransyöttöpistokkeen tupakansytyttimeen.

 

Lisätiedot

Toimitusaika 2-5 vrk