Langaton BC 20 -peruutuskamera

Toimitusaika: Tilaustuote 5-8 vrk

Tuotekoodi: 753759111168

169,00 € Sis alv.
TAI

Kuvaus

Langattoman BC 20 -peruutuskameran ansiosta voit peruuttaa huoletta. Se toimii RV 760LMT- ja dēzl 760LMT¹ -laitteen kanssa ja näyttää kuvaa saumattomasti suoraan navigaattorissa. Näet ajoneuvot, jalankulkijat ja muut esteet kätevästi suoraan näytössä, kun peruutat matkailuautoa tai rekkaa. Lähetin lähettää kameran kuvan navigaattorin vastaanotintelineeseen jopa 13,7 metrin (45 jalan) päähän. Kantomatka vaihtelee asennuksen mukaan. Joissakin ajoneuvoissa tarvitaan ehkä jatkokaapeli (myydään erikseen).


Voit asennuttaa BC 20 -kameran matkailuautomyyjällä (suositus) tai kiinnittää sen itse ajoneuvon taakse ja liittää sen virtalähteeseen, kuten takavaloihin. BC 20 kestää ankarimmatkin sääolosuhteet.


Voit vaihtaa kamera- ja navigointitilan välillä yhdellä painikkeen painalluksella. Jos kamera taas on kytketty peruutusvaloihin virransaantia varten, navigaattori voi näyttää kameran kuvan automaattisesti aina, kun ajoneuvo on peruutusvaihteella (ja siirtyä takaisin navigointitilaan, kun vaihdat ajovaihteelle.)


Varastossa

Langaton BC 20 -peruutuskamera

Tuplaklikkaa kuvaa nähdäksesi se kokonaan

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

Yksityiskohdat

-

Lisätiedot

Toimitusaika 5-8 vkr