Kameratuotteet

Tuotteet 11-20 / 41

/ sivu
Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Nouseva
 1. Säädettävä kiinnitysvarsisarja (VIRB™)

  Säädettävä kiinnitysvarsisarja (VIRB™)

  22,00 € Sis alv.

  Kiinnitä VIRB™ lähes mihin tahansa tällä sarjalla, joka sisältää monenlaisia kiinnitystarvikkeita, kuten lyhyen, pitkän ja oikealle kääntyvän kiinnittimen, sovittimen yleisimpiä telineitä varten, tasaiset ja kaarevat pintatelineet, irrotettavan laippa-alustan, kierrelaipan, 3 nuppia ja turvaliean.

  VIRB-telineiden nivelet kiinnittyvät paikoilleen perustumatta pelkästään kireyteen. Tämä takaa kestävän lukituksen, joka ei tärise.

  Lue lisää...
 2. Päähihnapidike (VIRB™)

  Päähihnapidike (VIRB™)

  25,00 € Sis alv.

  VIRB head strap mount

  Kiinnitä VIRB päähäsi ja kuvaa koko seikkailu tällä mukavalla, säädettävällä telineellä, jota voi pitää myös hatun päällä.

   

  Telineen toisiinsa lukittuvat nivelet kiinnittyvät paikoilleen perustumatta pelkästään kireyteen. Tämä takaa kestävän lukituksen, joka ei tärise.

   

   

  Lue lisää...
 3. Auton kojelaudan imukuppipidike (VIRB™)

  Auton kojelaudan imukuppipidike (VIRB™)

  29,00 € Sis alv.

  Jatka kuvausta myös ajaessasi käyttämällä tätä imukuppitelinettä, joka kiinnittyy tuulilasiin tai mihin tahansa sileään, tasaiseen pintaan.

  Telineen nivelet kiinnittyvät paikoilleen perustumatta pelkästään kireyteen. Tämä takaa kestävän lukituksen, joka ei tärise.

  Lue lisää...
 4. Teline pyörään/suureen putkeen (VIRB™)

  Teline pyörään/suureen putkeen (VIRB™)

  25,00 € Sis alv.

  Kiinnitä VIRB pyörään tai muuhun suureen putkeen ja kuvaa koko seikkailusi. Käytä ohutta tai paksua lisäosaa, jotta teline ja kamera pysyvät paikoillaan tukevasti.

   

  Telineen voi kiinnittää myös muihin 0,75 - 1,5-tuumaisiin putkiin, kuten ohjaustankoon, satulan tankoon, turvakaareen tai kiväärinpiippuun. Telineen toisiinsa lukittuvat nivelet kiinnittyvät paikoilleen perustumatta pelkästään kireyteen. Tämä takaa kestävän lukituksen, joka ei tärise.

   

   

  Lue lisää...
 5. Langaton BC 20 -peruutuskamera

  Langaton BC 20 -peruutuskamera

  169,00 € Sis alv.

  Langattoman BC 20 -peruutuskameran ansiosta voit peruuttaa huoletta. Se toimii RV 760LMT- ja dēzl 760LMT¹ -laitteen kanssa ja näyttää kuvaa saumattomasti suoraan navigaattorissa. Näet ajoneuvot, jalankulkijat ja muut esteet kätevästi suoraan näytössä, kun peruutat matkailuautoa tai rekkaa. Lähetin lähettää kameran kuvan navigaattorin vastaanotintelineeseen jopa 13,7 metrin (45 jalan) päähän. Kantomatka vaihtelee asennuksen mukaan. Joissakin ajoneuvoissa tarvitaan ehkä jatkokaapeli (myydään erikseen).

  Voit asennuttaa BC 20 -kameran matkailuautomyyjällä (suositus) tai kiinnittää sen itse ajoneuvon taakse ja liittää sen virtalähteeseen, kuten takavaloihin. BC 20 kestää ankarimmatkin sääolosuhteet.

  Voit vaihtaa kamera- ja navigointitilan välillä yhdellä painikkeen painalluksella. Jos kamera taas on kytketty peruutusvaloihin virransaantia varten, navigaattori voi näyttää kameran kuvan automaattisesti aina, kun ajoneuvo on peruutusvaihteella (ja siirtyä takaisin navigointitilaan, kun vaihdat ajovaihteelle.)

  Varastossa

  Lue lisää...
 6. GoPro Helmet Front Mount

  GoPro Helmet Front Mount

  36,90 € Sis alv.

  GoPro Helmet Front Mount on kiinnitys, jonka avulla saat kamerasi kiinni kypärään kuin otsalampun!

  Käännettävissä myös taaksepäin myös omakuvia ja -videota varten.

  Lue lisää...
 7. Curved Adhesive Mounts

  Curved Adhesive Mounts

  36,90 € Sis alv.

  GoPro Curved Adhesive Mounts.

  GoPro kameraan kaareva tarrakiinnike. Pakkaus sisältää 5 kpl kiinnikkeitä. Tarrakiinnikkeen voi irroittaa siististi alustasta lämmittämällä (esim. hiustenkuivaajalla). Sama kiinnike, joka tulee GoPro Heron ja Hero HD:n alkuperäisessä myyntipakkauksessa.

  Lue lisää...
 8. GoPro Head Strap Mount -otsanauhakiinnitys

  GoPro Head Strap Mount -otsanauhakiinnitys

  39,90 € Sis alv.

  GoPro Head Strap Mount on kätevä ja nopea otsanauhakiinnitys kaikille GoPro-kameroille rajuunkin menoon! Säädettävän, elastisen pannan kiskaiset päähäsi käden käänteessä, ja sisäpinnan silikoni varmistaa sen pysymisen paikallaan kaikissa olosuhteissa.

  Lue lisää...
 9. GoPro Wi-Fi BacPac + Remote Combo Kit

  GoPro Wi-Fi BacPac + Remote Combo Kit

  159,00 € Sis alv.

  Tee HD HERO2- tai HD HERO-kamerastasi Wi-fi!

  Uusi Wi-Fi BacPac tuo kameraasi kaukosäätimen – joko pakettiin sisältyvän Wi-Fi Remote-ohjaimen – tai maksutonta GoPro appia hyödyntävien älypuhelinten ja tablettien avulla. Kestävä ja vesitiivis Wi-Fi Remote mahdollistaa jopa 50 kameran ohjaamisen.

  Uusi Wi-Fi BacPac tukee myös live-streamausta älypuhelimiin ja tabletteihin. Samalla kun kuvaat, voit lähettää matalaresoluutiokuvaa suoraan puhelimeen, tablettiin tai peräti nettiin. Näet siis koko ajan, mitä kuvaat, kuten LCD BacPacissa!

  Lue lisää...
 10. Mobi-I 350 -ajoneuvotallennin

  Mobi-I 350 -ajoneuvotallennin

  Normaalihinta: 220,00 €

  Erikoishinta: 169,00 €

  Helppokäyttöinen Mobi-I 350 -ajoneuvotallennin tarjoaa mahdollisuuden tallentaa ajoneuvon ympärillä tapahtuvaa liikettä. Se antaa hyvät mahdollisuudet todellisten tapahtumien tulkintaan kolari- ja onnettomuustilanteissa.

  Lue lisää...

Tuotteet 11-20 / 41

/ sivu
Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Nouseva