Kameratuotteet

Tuotteet 11-20 / 29

/ sivu
Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Nouseva
 1. Säädettävä kiinnitysvarsisarja (VIRB™)

  Säädettävä kiinnitysvarsisarja (VIRB™)

  22,00 € Sis alv.

  Kiinnitä VIRB™ lähes mihin tahansa tällä sarjalla, joka sisältää monenlaisia kiinnitystarvikkeita, kuten lyhyen, pitkän ja oikealle kääntyvän kiinnittimen, sovittimen yleisimpiä telineitä varten, tasaiset ja kaarevat pintatelineet, irrotettavan laippa-alustan, kierrelaipan, 3 nuppia ja turvaliean.

  VIRB-telineiden nivelet kiinnittyvät paikoilleen perustumatta pelkästään kireyteen. Tämä takaa kestävän lukituksen, joka ei tärise.

  Lue lisää...
 2. Päähihnapidike (VIRB™)

  Päähihnapidike (VIRB™)

  25,00 € Sis alv.

  VIRB head strap mount

  Kiinnitä VIRB päähäsi ja kuvaa koko seikkailu tällä mukavalla, säädettävällä telineellä, jota voi pitää myös hatun päällä.

   

  Telineen toisiinsa lukittuvat nivelet kiinnittyvät paikoilleen perustumatta pelkästään kireyteen. Tämä takaa kestävän lukituksen, joka ei tärise.

   

   

  Lue lisää...
 3. Auton kojelaudan imukuppipidike (VIRB™)

  Auton kojelaudan imukuppipidike (VIRB™)

  29,00 € Sis alv.

  Jatka kuvausta myös ajaessasi käyttämällä tätä imukuppitelinettä, joka kiinnittyy tuulilasiin tai mihin tahansa sileään, tasaiseen pintaan.

  Telineen nivelet kiinnittyvät paikoilleen perustumatta pelkästään kireyteen. Tämä takaa kestävän lukituksen, joka ei tärise.

  Lue lisää...
 4. Teline pyörään/suureen putkeen (VIRB™)

  Teline pyörään/suureen putkeen (VIRB™)

  25,00 € Sis alv.

  Kiinnitä VIRB pyörään tai muuhun suureen putkeen ja kuvaa koko seikkailusi. Käytä ohutta tai paksua lisäosaa, jotta teline ja kamera pysyvät paikoillaan tukevasti.

   

  Telineen voi kiinnittää myös muihin 0,75 - 1,5-tuumaisiin putkiin, kuten ohjaustankoon, satulan tankoon, turvakaareen tai kiväärinpiippuun. Telineen toisiinsa lukittuvat nivelet kiinnittyvät paikoilleen perustumatta pelkästään kireyteen. Tämä takaa kestävän lukituksen, joka ei tärise.

   

   

  Lue lisää...
 5. Langaton BC 20 -peruutuskamera

  Langaton BC 20 -peruutuskamera

  169,00 € Sis alv.

  Langattoman BC 20 -peruutuskameran ansiosta voit peruuttaa huoletta. Se toimii RV 760LMT- ja dēzl 760LMT¹ -laitteen kanssa ja näyttää kuvaa saumattomasti suoraan navigaattorissa. Näet ajoneuvot, jalankulkijat ja muut esteet kätevästi suoraan näytössä, kun peruutat matkailuautoa tai rekkaa. Lähetin lähettää kameran kuvan navigaattorin vastaanotintelineeseen jopa 13,7 metrin (45 jalan) päähän. Kantomatka vaihtelee asennuksen mukaan. Joissakin ajoneuvoissa tarvitaan ehkä jatkokaapeli (myydään erikseen).

  Voit asennuttaa BC 20 -kameran matkailuautomyyjällä (suositus) tai kiinnittää sen itse ajoneuvon taakse ja liittää sen virtalähteeseen, kuten takavaloihin. BC 20 kestää ankarimmatkin sääolosuhteet.

  Voit vaihtaa kamera- ja navigointitilan välillä yhdellä painikkeen painalluksella. Jos kamera taas on kytketty peruutusvaloihin virransaantia varten, navigaattori voi näyttää kameran kuvan automaattisesti aina, kun ajoneuvo on peruutusvaihteella (ja siirtyä takaisin navigointitilaan, kun vaihdat ajovaihteelle.)

  Varastossa

  Lue lisää...
 6. Mobi-I 350 -ajoneuvotallennin

  Mobi-I 350 -ajoneuvotallennin

  Normaalihinta: 220,00 €

  Erikoishinta: 169,00 €

  Helppokäyttöinen Mobi-I 350 -ajoneuvotallennin tarjoaa mahdollisuuden tallentaa ajoneuvon ympärillä tapahtuvaa liikettä. Se antaa hyvät mahdollisuudet todellisten tapahtumien tulkintaan kolari- ja onnettomuustilanteissa.

  Lue lisää...
 7. DG 43 LCD Värinäyttö

  DG 43 LCD Värinäyttö

  85,00 € Sis alv.

  4.3" LCD värinäyttö, +12v virransyöttö.

  Tarrakiinnitys koelautaan tai lasiin.

  RCA videosisääntulo

  Käy kaikkiin myymiimme peruutuskameroihin.

  Lue lisää...
 8. ENG106 Väriperuutuskamera

  ENG106 Väriperuutuskamera

  59,00 € Sis alv.

  Pienikokoinen pyöreä peruutuskamera 120 astetta kuvakulma.

  Lue lisää...
 9. Eonon 0122 Peruutuskamera

  Eonon 0122 Peruutuskamera

  89,00 € Sis alv.

  Säänkestävä vesitiivis Peruutuskamera. Katselukulma 170 astetta, infrapunaledein

  Lue lisää...
 10. Videokaapeli peruutuskameraan Nuvi 2585TV

  Videokaapeli peruutuskameraan Nuvi 2585TV

  29,00 € Sis alv.

  Videokaapeli peruutuskameraan

  Yhteensopiva Garmin Nuvi 2585TV:n kanssa

  kaapelin pituus 1.2m

  Lue lisää...

Tuotteet 11-20 / 29

/ sivu
Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Nouseva